Taxi Apeldoorn Weeze Airport

Professionele & exclusieve luchthavenvervoer
Airport Weeze Entrance
Airport Weeze Terminal

Info

Tag Weeze Airport
Adres Flughafen-Ring 1, 47652 Weeze, Germany

Omschrijving

Boek nu bij ons online snel en gemakkelijk een taxi van Apeldoorn naar Weeze Airport. We hebben verschillende vervoerssoorten in verschillende prijsklassen dus ook de beste deal voor u. Bekijk hier onze tarieven en vervoerssoorten.

Airport Weeze (NRN), in het verleden Flughafen Niederrhein, is een vliegveld in Duitsland in Weeze (nabij Goch), net over de grens bij het Noord-Limburgse Bergen en via de snelweg (A73-A77-A57) 33 km ten zuidoosten van Nijmegen en 26 km ten noorden van Venlo. Het is populair geworden onder Nederlanders buiten de directe regio omdat er in Duitsland minder hoge belastingen worden geheven, en er voornamelijk budgetmaatschappijen vanaf vliegen. De tijdelijk ingestelde vliegtaks leverde in 2008 300% meer Nederlanders op voor het vliegveld. Gedurende geruime tijd bestond een rechtszaak over de exploitatievergunning van het vliegveld, zie hieronder. Een gedeelte van het vliegveld is elk jaar het toneel dancefestivals Q-Base en Parookaville.

Weeze Airport heeft een grote en moderne terminal. De check-in desks, veiligheidscontrole en aankomsthal vindt u op de begane grond van het luchthavengebouw. Weeze Airport heeft 11 boarding gates, 1 t/m 3 worden gebruikt voor vluchten naar niet-Schengen landen.

Airport Weeze is aangepast voor gehandicapten. Alle faciliteiten zoals restaurant, gehandicaptentoiletten en babycare-rooms zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De 1e etage met restaurant en een panoramisch terras is eenvoudig via de lift te bereiken. Het gehandicaptentoilet bevindt zich op de begane grond, naast de info-balie.

In de hele terminal, zowel de vertrek- als de aankomsthal bevinden zich hotspots voor uw draadloze internettoegang via WiFi.

De Terminal is dagelijks 24 uur geopend.

De bovenverdieping van de terminal beschikt over een aantal vergaderzalen. Deze zijn
tussen de 30 m² en 110 m² groot en bieden plaats aan maximaal 80 personen. W-Lan en beamer staan ter beschikking, catering en drankjes worden verzorgd door de luchthaven-horeca.

Op de eerste etage in de vertrekhal is de „Chacalli Duty Free Shop“. Hier staat voor alle vertrekkende passagiers in een ruimte van ca. 450 m² een meer dan uitgebreid assortiment aan internationale cosmetica, alcoholische dranken, textiel en reisartikelen. Er worden meer dan 4.700 artikelen ter verkoop aangeboden. Klik hier voor meer informatie. Een ruime keuze aan internationale tijdschriften vindt u in de HeimatHafen – tegenover de informatiebalie.

Boek een Taxi van Apeldoorn naar Weeze Airport
Scan de code