Taxi Apeldoorn Maastricht Airport

Professionele & exclusieve luchthavenvervoer
Maastricht airport entrance
Maastricht Aachen Airport terminal

Info

Tag Maastricht Aachen Airport
Adres Vliegveldweg 90, 6199 AD Maastricht, Netherlands

Omschrijving

Boek nu bij ons online snel en gemakkelijk een taxi van Apeldoorn naar Maastricht Aachen Airport. We hebben verschillende vervoerssoorten in verschillende prijsklassen dus ook de beste deal voor u. Bekijk hier onze tarieven en vervoerssoorten.

Maastricht Aachen Airport is een van de grotere vliegvelden van Nederland, met ruim 16.500 ( 6700 groot verkeer ) vliegbewegingen per jaar. De luchthaven is gelegen in de gemeente Beek langs de A2 en bevindt zich acht kilometer ten noorden van Maastricht.

De luchthaven is in handen van NV Holding Businesspark Luchthaven Maastricht waarvan de aandelen, na een periode van privatisering, weer in handen zijn van de provincie Limburg.

Maastricht Aachen Airport beschikt over één verharde start- en landingsbaan 21 – 03 (2750 meter, 9022 voet), inclusief de stopway aan het begin van baan 03 van 250 meter. De baan is 45 meter breed en beschikt aan weerszijden over een Instrument Landing System. Voor baan 21 is dit een ILS Cat IIIB, voor baan 03 een ILS Cat I.

Vroeger heeft er ook een tweede (kleinere) baan gelegen: 07 – 25 (1080 meter), maar deze is afgebroken.

Het vliegveld ligt ten noorden van Maastricht, parallel aan en direct naast de A2/E25. Via afrit 50 (Maastricht Aachen Airport) van deze snelweg bereikt u het vliegveld binnen een minuut.

Vanaf Maastricht Aachen Airport vlieg je met verschillende maatschappijen naar topbestemmingen binnen en buiten Europa.

Corendon vliegt tijdens het zomerseizoen van Maastricht Aachen Airport naar 19 bestemmingen: Burgas (Bulgarije), Ercan (Cyprus), Corfu, Heraklion, Kos, Lesbos, Rhodos, Samos, Zakynthos (Griekenland), Alghero, Palermo (Italië), Ohrid (Macedonië), Faro (Portugal), Gran Canaria, Palma de Mallorca, Tenerife South (Spanje), Antalya, Bodrum en Izmir (Turkije). In de winter zijn er Corendon vluchten naar Hurghada in Egypte en Banjul in Gambia. Daarnaast biedt Ryanair vluchten naar Alicante, Bari, Girona en Malta.

Het centrum van Maastricht ligt op 13 kilometer afstand van het vliegveld, de hoofdstad van Limburg bereikt u in ongeveer 15 minuten. Net over de grens op 40 kilometer afstand ligt de Duitse stad Aken (Aachen), de reistijd is 35 minute.

Boek een Taxi van Apeldoorn naar Maastricht Airport
Scan de code